Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Wij zijn excellent!

23 januari 2017

Wij zijn excellent!

Vanmorgen heeft De Dolfijn, school voor speciaal basisonderwijs (sbo) in Uithoorn, uit handen van hoofdinspecteur primair onderwijs en speciaal onderwijs Arnold Jonk het predicaat Excellent ontvangen. "Meestal moeten we streng zijn bij een schoolbezoek maar soms zeggen we tegen elkaar 'dit was zo bijzonder goed'. En daarvoor is het predicaat Excellent bedoeld”, aldus de heer Jonk. Bij de uitreiking waren ook burgemeester Dagmar Oudshoorn en wethouder Ria Zijlstra van de gemeente Uithoorn aanwezig.


 

De concrete ontwikkelingsplannen geven aan dat De Dolfijn geen pas op de plaats maakt, maar het excellentieprofiel nog verder wil uitbouwen,’ zo valt in het juryrapport Excellente Scholen 2016-2018 over SBO De Dolfijn te lezen.

 

Trots

“Het is gaaf om als Excellent te worden aangemerkt. Ik zie het als een beloning voor het harde werken waarbij we soms buiten de gebaande wegen zijn getreden. Dat alles in het belang van de ontwikkeling van kinderen en in samenwerking met hun ouders/verzorgers. Ik ben echt supertrots!” aldus Sonja Has, directeur SBO De Dolfijn.


 Nieuwsarchief