Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Freek Vonk geeft les op De Dolfijn

18 oktober 2017

Vanmorgen nam een wel heel bijzondere meester de les van juf Shenna en meester Koen over. Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk deelde zijn wildste verhalen van het afgelopen jaar met de leerlingen van De Dolfijn.

 

 

Ontdek de wonderlijke wereld met Freek Vonk

De energieke Freek Vonk nam de kinderen met zijn verhalen mee op ontdekkingsreis door de jungle, langs orang-oetangs, chimpansees, gorilla’s en miereneters. Ook zijn aanvaring met de Caribische rifhaai, waar hij de nodige littekens aan over heeft gehouden, ontbreekt niet. De kinderen luisteren ademloos en krijgen gelegenheid om vragen te stellen. Het is duidelijk; Freek is nergens bang voor. Maar van één dier krijgt zelfs hij de kriebels: “Reuze duizendpoten, daar krijg ik écht de rillingen van”, aldus Freek.

 

 

Met dank aan AH Uithoorn

AH vestigingen door het hele land nomineerden elk een school. Excellente school De Dolfijn was één van de gelukkige drie scholen waar Freek een gastles verzorgde. Voorbereidingen werden in het geheim getroffen zodat de verrassing voor de leerlingen des te groter was!

 

 

 



Nieuwsarchief